Flowers.ua у м. Київ

Офіційний сайт, контактні телефони, графік роботи Flowers.ua у м. Київ за адресою Онлайн магазин

Місто:

Київ

Адреса:

Онлайн магазин

Телефон:

(044) 585-88-99

Гаряча лінія:

0 800 500 372

Email:

info@flowers.ua

Веб-сайт:

https://flowers.ua/ru/kiev

Режим работи:

Пн-Вс: 00:00-24:00

Про організацію

Flowers.ua - це національна служба доставки квітів в Києві, по Україні та по всьому світу. Більш, ніж 15-річний досвід роботи дозволяє компанії організовувати привітання на найвищому рівні.

В ассортіментеFlowers.ua налічуються сотні букетів і квіткових композицій. Також кожному клієнту надається можливість доповнити букет подарунком на вибір (торт, коробка цукерок, м'яка іграшка, листівка та ін.).

З Flowers.ua завжди зручно: компанія може здійснити доставку квітів в Києві і в будь-якому іншому місті цілодобово. Все, що від вас вимагається - залишити заявку на сайті або зателефонувати за контактним телефоном. Менеджери компанії працюють 24/7, швидко обробляють замовлення і завжди готові дати відповіді на будь-які питання відвідувачів.

Вже через пару годин після оплати, ваш замовлення поїде до адресата. Flowers.ua володіє власною кур'єрською службою, співпрацює з усіма популярними платіжними системами, тому ви напевно зможете підібрати найзручніший для себе варіант розрахунку. Крім того, один раз зробивши замовлення квітів в Києві від Flowers.ua, вже наступного можна отримати з певною знижкою.

https://flowers.ua/ru/kiev


Розташування на мапі

Відгуки про організацію

Кумедне відео

У 2 роки батьки подарували малюкові баскетбольне кільце та м'яч, подивіться, що вміє це маля зараз!


Нужны деньги до зарплаты?

более 30 сервисов

Кредиты онлайн на карту за 15 минут

от 0,01%

ставка

до 180 дней

макс срок

до 20 000 грн.

макс сумма