Blest у м. Київ

Офіційний сайт, контактні телефони, графік роботи Blest у м. Київ за адресою вул. Соборна, 4

Місто:

Київ

Адреса:

вул. Соборна, 4

Телефон:

(044) 229 6445

Веб-сайт:

http://blest.ua/

Про організацію

Центр дизайну Blest™ - власна студія, яка розроблює та втілює сучасні ідеї, нові концепції дизайну і технологічні рішення моделей диванів Blest™. Результат плідної праці Центру дизайну Blest™ це красиві, комфортні та практичні м’які меблі.

Дизайн-філософія Blest™ ґрунтується на переконанні, що дизайн - це необхідний атрибут якості, який базується на гармонійному поєднанні форм, функцій і емоційному зверненні до споживачів. Завдяки нашому прагненню створювати популярні, надихаючі дизайнерські рішення і співпраці з авторитетними професіоналами меблевої індустрії - італійською дизайн-студією «Lauriero Design» і конструктором - технологом Доменіко Лорато.

Компанія Blest™ була заснована в 1999 році і з самого початку своєї діяльності в основу роботи всієї команди були закладені фундаментальні внутрішні цінності -орієнтація на якість у кожній деталі, створення унікального дизайну, технологічність та високі стандарти соціальної відповідальності.

Сьогодні Blest™ - один з найбільших виробників і один з найпопулярніших брендів м’яких меблів в Україні. Лояльність клієнтів і довіра партнерів допомогли нам створити розвинену торгівельну мережу, яка представлена більш ніж 150 фірмовими відділами різних форматів на території України, Казахстану і Молдови, РФ, де Ви можете підібрати та купити диван з широкого модельного ряду.


Розташування на мапі

Відгуки про організацію

Кумедне відео

У 2 роки батьки подарували малюкові баскетбольне кільце та м'яч, подивіться, що вміє це маля зараз!


Нужны деньги до зарплаты?

более 30 сервисов

Кредиты онлайн на карту за 15 минут

от 0,01%

ставка

до 180 дней

макс срок

до 20 000 грн.

макс сумма